Het Interessante Vragenspel

Wat is er nu leuker dan te leren, reflecteren, brainstormen en inspiratie opdoen door het spelen van een spel?

Het Interessante Vragenspel is een leuke en laagdrempelige manier om het gesprek met elkaar aan te gaan. Bij Alblas Coaching worden regelmatig workshops gegeven waarin het Interessante Vragenspel wordt gespeeld.

Tijdens het spelen van het Interessante Vragenspel komt een grote dosis energie vrij. Je wordt uitgedaagd tot nadenken over hoe jij het zou doen (reflectie) en er ontstaan zinvolle discussies met je medespelers. Door het spelen kom je tot nieuwe inzichten, ideeën en inspiratie. Tevens bevordert het spelen van het spel het teamgevoel.

Voor een scala aan onderwerpen is een spel beschikbaar. Om er een paar te noemen:
– Acquisitie
– Conflictbeheersing
– Emotionele Intelligentie
– Inspirerend Leiderschap
– Loopbaan
– Marketing- en Ondernemerschap
– Omgangscultuur
– Samenwerken
– Solliciteren
– Timemanagement
– Zelfsturing in teams
Kijk voor alle beschikbare spellen op de website van het Interessante Vragenspel.

Voor organisaties en teams

Soms is de stap naar een teamcoachtraject groot, maar is er wel behoefte om de samenwerking te verbeteren of meer van elkaar te leren. Het spelen van Het Interessante Vragen Spel is dan een hele leuke en laagdrempelige manier om dat te doen.

De spelers gaan middels het spel het gesprek met elkaar aan. Zij leren van elkaar, worden zich bewust van hun eigen ideeën en komen tot nieuwe inzichten. En dit alles op een luchtige wijze, zonder de belangrijkheid van het onderwerp uit het oog te verliezen.
Bij veranderingen binnen de organisatie leidt het spelen van het spel vaak tot een automatische verandering van de mindset. Een duurzaam resultaat dus!

Hoe werkt het?

De spellen worden aangeboden in workshopvorm voor groepen tussen de 2 en 100 deelnemers. Een workshop duurt circa 2 uur en kan losstaand gegeven worden. Ze kunnen echter ook verwerkt worden in een teamdag, een bijeenkomst of een training. Ook tijdens een teamcoachtraject kan het spel een waardevolle bijdrage leveren. Zowel bij de start als in het traject. Of als afsluiter.

Als opdrachtgever bepaal je zelf welk(e) spel(len) gespeeld gaat worden. Kijk voor alle onderwerpen op de website van het Interessante Vragenspel.
Al velen hebben het spel gespeeld bij organisaties, ondernemersbijeenkomsten, verenigingen, businessclubs etc.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Voor professionals

Word je bewust van je eigen gedrag en de manier waarop jij de dingen doet. Leer wat je ideeën en strategieën zijn door het spelen van het Interessante Vragen Spel! De spellen dagen je uit tot reflectie, brainstormen en zinvolle discussies met anderen. Een leuk spel waarbij veel enthousiasme en inspiratie vrijkomt!

De spellen worden aangeboden inde vorm van een workshop voor groepen tussen de 2 en 100 deelnemers. Een workshop duurt circa 2 uur.

Lijkt het je leuk om zelf, met collega-ondernemers, vrienden of vriendinnen een keer mee te doen aan het interessante vragenspel? Schrijf je dan in voor de workshops met een open inschrijving. Deze worden regelmatig gegeven in Spijkenisse, van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten zijn € 27,50 per persoon.

Wil je je inschrijven voor één van deze sessies? Schrijf je dan eenvoudig in via het inschrijfformulier (opent in nieuw venster).