Tarieven

Coachen is maatwerk
Ieder coachingstraject is anders, doordat iedere wens of vraag weer anders is. Daarom verschillen de kosten per coachingstraject.

Tarieven voor organisaties

Voor teamcoaching en workshops en/of trainingen stel ik een passende offerte op, afhankelijk van de wensen. Een teamcoachtraject bestaat gemiddeld uit vier tot zes sessies. Het traject is maatwerk en maak ik in overleg met de opdrachtgever op.
Voor individuele coachingstrajecten in een organisatie kan vooraf een driegesprek plaatsvinden met de opdrachtgever (manager) en de medewerker. Daarin maken we dan afspraken over een eventueel tussentijds evaluatiegesprek. Als het driegesprek niet nodig is start het traject direct met de medewerker. Na het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek stel ik een passende offerte op. Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit zes gesprekken van ca. 1,5 uur per gesprek.

De inzet van de drijfverenscan behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst wordt dit in de offerte opgenomen.

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,30 per kilometer.

Tarieven voor particulieren

Na het vrijblijvende kennismakingsgesprek besluiten we of we samen een coachingstraject aangaan en maak ik een passende offerte op.
Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit zes gesprekken van ca. 1,5 uur per gesprek. Het traject start met een intakegesprek.
Mijn tarief voor coaching voor particulieren is € 95,= per uur incl. btw.
De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,30 per kilometer.

De drijfverenscan is voor de particulier ook als apart pakket beschikbaar, zonder coachtraject. Het tarief voor dit pakket, bestaande uit de scan en de nabespreking, bedraagt €295,= inclusief BTW. Kijk voor meer informatie op de pagina over de drijfverenscan.

Op alle diensten van Alblas Coaching zijn de algemene voorwaarden van toepassing.